After the Builders

After the builders

After the builders

The new meadow after less than 12 months

After the builders

After the builders

Woven steel arch frames the new meadow

After the builders

After the builders

A Strandkorb (German beach hut) gives a focal point

After the builders

After the builders

A winding path entices you through the meadow

After the builders

After the builders

Almost hidden from view....

After the builders

Some well established Clients of the Company thought they would escape to the country and buy a new cottage in the heart of the Cotswolds.

However the builders had just laid the outdoor room to grass. A transformation was needed. A slick design into three rooms was created, consisting of a terrace, sweeping herbaceous borders around a circular lawn and showcasing an existing magnolia and stepping stones leading to a wild flower meadow. The meadow itself giving a nod to the wider landscape of the Cotswolds beyond. Low maintenance but eye catching.

Back to Portfolio